17. októbra 2020

Pripravte sa na zmenu - pád Kabalu - plánovaný chaos

Autor: Benjamin Fulford Listy redaktorovi

Milý Benjamin,

Dúfam, že sa máte dobre a ďakujem vám za úžasné články, ktoré vydávate posledných pár mesiacov. Vaša úroveň porozumenia skutočnému svetu neustále exponenciálne rastie a stala sa zrejmou vo vašich týždenných vestníkoch. Pozdravujem!

Stále pracujeme na novej webovej stránke, ktorú dúfame čoskoro zverejníme. Usilovne pracujeme aj na ďalších veľmi zaujímavých projektoch, ale o tých s vami budem diskutovať keď budú hotové na 100%. Môžem vás ubezpečiť, že budete príjemne prekvapení!…. ale dnes žiadam o malú láskavosť v podobe vašej láskavej podpory v podobe, ako nám pomôcť čo najviac a čo najviac zdieľať našu pôvodnú sériu PFC „Planned Chaos“, ktorú sme spustili minulý týždeň.

Spoločnosť PFC práve zverejnila dve nové videá a zverejnila príslušné články, ktoré pokračujú celý týždeň. Séria s názvom „Planned Chaos“ skúma všetky udalosti, ktoré sa tento rok uskutočnia, s tým, že sú koordinované a objektívom našej inteligencie, výskumu a práce mnohých v komunite. Veríme, že je čas súcitne spojiť body s tými, ktorí sú v procese prebúdzania - a pokúsiť sa osloviť ostatných v rôznych táboroch.

Naše vyšetrenie je výsledkom tímu skvelých dobrovoľníkov v spoločnosti Prepare for Change. S blížiacimi sa voľbami už nie je veľa času na zverejnenie týchto informácií, ktoré ostatných privedú k prebudeniu a ovplyvnia ich myšlienky vstupujúce do volebného procesu.

Dúfame, že máme vplyv ako napríklad séria „Fall of Cabal“ (PÁD KABALOV), ktorá predstavila množstvo hlbokých chumáčov, ktoré ich prinútia od/ísť, „hm?“

Media exposed video: https://youtu.be/fssUxjE_wuI

Covid exposed video: https://youtu.be/uvYf8Bih640

Media article: https://prepareforchange.net/2020/10/15/planned-chaos-doc-series-part-1-media/

Covid article: https://prepareforchange.net/2020/10/16/planned-chaos-part-2-covid19-plan-scam-resulting-order/

Race Riots article: https://prepareforchange.net/2020/10/17/planned-chaos-part-3-racial-divide-civil-war/

Election article (available Sunday): https://prepareforchange.net/2020/10/17/planned-chaos-part-4-no-ordinary-election

Pripravované budú články tento týždeň:

Vypúšťanie močiarov

Podpaľovanie a ekoterorizmus

Finančná vojna: moc, korupcia a peniaze

Otázka: Duchovné spojenie

Temnota poháňa šialenstvo

Liečivé svetlo

Spoločne to je 10 dní zverejnenia

Budúcu sobotu zverejníme ďalšie dve videá: Race Divide = Civil War a No Ordinary Election

Séria sa postupne odhaľuje.

Pomôžte nám rozšíriť túto informáciu.

Ďakujem pekne Benjamin,

Láskavo, Prepareforchange.net - príprava na zmenu

 

Coming up will be articles this week:

Swamp Draining

Arson and Eco-terrorism

Financial War: Power, Corruption & Money

Q: The Spiritual Connection

Darkness Drives the Madness

Healing Light

Collectively, this our is 10 Days of Disclosure

Next Saturday we’ll release two more videos: Race Divide = Civil War and No Ordinary Election

The series gets more revealing as we go along.

Please help us spread the word.

Thanks so much Benjamin,

Kindly,

The Prepare for Change Council

Prepareforchange.net

novagaiafoundation.org

Dopis čitaľov Benjamina Fulforda 15.06.2020

RDS - Otvorený list predsedovi - Používajte NSA, vyčistite Wall Street a najímajte si autentických čiernych vodcov

Mám to šťastie, že som bývalým špiónom a tiež dobrým priateľom Billa Binneyho, ktorého Mike Flynn pozná. Trvalo mi mesiace, kým Bill Binney hovoril o nahrávke v 16-minútovom videu na adrese https://tinyurl.com/NSA-10-30-100. S desiatimi zamestnancami za tridsať dní môže Bill poskytnúť všetky údaje, ktoré potrebujete na zaistenie majetku podľa občianskeho a trestného práva, vo výške 100 biliónov dolárov (alebo viac) získaných rôznymi finančnými zločincami z Wall Street, zďaleka ten najväčší je Goldman Sachs, robil nahé krátke tržby a pranie špinavých peňazí, ktoré každému ukradnú.

Na nasledujúcej stránke sú štyri karikatúry Ben Garrison, ktoré som poveril vysvetlením - a pripomenutím -, že najväčšími zločincami v Amerike sú banky, nie lupiči bánk. Wall Street zničila prostredníctvom svojich kriminálnych finančných praktík viac ako 10 000 spoločností, tisíce inovácií a milióny pracovných miest, ktoré všetky toleroval a umožnil bankový výbor Senátu, ministerstvo spravodlivosti (najmä memorandum držiteľa, ktoré väznicu odsúva) a FBI a SEC.

Môžete to urobiť kombináciou údajov od NSA, povinnej kontroly od spoločnosti Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC), ktorá porušila naše právne predpisy od jej vzniku a údajov od spoločnosti ShareIntel, spoločnosti pripravenej na prevzatie DoJ. Údaje úplne obchádzajú právnikov Wall Street a desaťročia oneskorení právnikov a zhabanie zlata a striebra, umenia, víl pri vode, kondomínií po celom svete, super jácht, súkromných lietadiel, súkromných ostrovov a ďalších. Klamali ste, keď ste povedali, že môžete získať iba 17 biliónov dolárov. Bill Binney a ja pre vás nájdeme ďalších 100 až 200 biliónov dolárov, aby ste opäť urobili Ameriku skvelou.

Keď ste na Wall Street vyhladil finančný zločin, všetci moji odborníci mi hovoria, že potom akciový trh exploduje, pretože všetci tí, ktorí sú dosť chytrí na to, aby sa zdržiavali ďaleko, tí sa teraz vracajú na kapitálové trhy. Amerika zažije BOOM inovácií a podnikania. Existujú zákony, ktoré by ste mohli sponzorovať a ktoré sú podporované oboma stranami: musíme obnoviť IPO vo výške 25 miliónov dolárov a rozpustiť prostriedky, ktoré sú príliš veľké na to, aby sme držali účtovateľné prostriedky. Musíme zastaviť obchodovanie s bleskom, presadzovať dobré zákony o vyrovnaní a obnoviť integritu bánk.

Myslím, že vás NSA priviedol do pohybu a generálny prokurátor. Keby tam bol Bill Binney, boli by ste zamestnali každého zradcu, elitného pedofila, teroristu a organizátora #RESIST a organizátora Antifa a väčšinu krivých sudcov a prokurátorov pre spravodlivosť.

Bez ohľadu na to som sa ubezpečil, že najlepší autentickí čierni vodcovia v Amerike - nezamieňať s celebritami alebo s tými, ktorí boli „stvorení“ bielym systémom - sa na vás obrátili. Všetci odsudzujú protesty, ktoré neorganizovali; Všetci sú pripravení vám pomôcť, ak si ich vypočujete a odpoviete na ich návrhy.

Zdá sa, že ste v minulosti nedosiahli/nedostali moje rôzne poznámky. Moje najlepšie a aktuálne memorandum nájdete na stránke https://tinyurl.com/POTUS-5.

Urobil som všetko, čo človek dokáže. Uisťujeme vás, že som hlasoval v novembri 2020, ale uisťujeme vás, že ma to každý deň znepokojuje, vidieť vás zradeného ľudmi slúžiacimi zahraničným mocnostiam, ktorí nie sú lojálni vám alebo krásnej Amerike a ktorí vám naďalej bránia byť najväčším prezidentom všetkých čias. Som miestny (Oakton, Virgínia). Chcem vám pomôcť vybudovať agentúru s otvoreným zdrojom, ktorá zahŕňa Web 3.0, Trump Studio a Truth Channel a prezidentskú službu Open Source Intelligence (OSINT).

Otázka o Číne
Autor: Benjamin Fulford Letters to Editor
, 9. september 2019

Ahoj Benjamin,
Zaujímalo by ma, aký je váš názor na hrozbu globalizmu, ktorú môže Čína predstavovať svetu.

Vždy som
chápal, že „herný plán“ Rothschildovcov mal zrútiť americké impérium (rovnako ako to urobili s Britským impériom po druhej svetovej vojne) a potom sa Čína stať ďalšou dominantnou ríšou na svete. Časť ich hesla „poriadok z chaosu“.

Všimol som si, že Čína šíri svoj ekonomický vplyv na tichomorský a karibský ostrov, ako aj do Južnej Ameriky a Mexika. Vytvárajú tiež hospodárske projekty v celej Afrike a na Strednom východe a samozrejme z Ruska robia skôr spojenca než nepriateľa.

Aj keď je skutočný ekonomický vývoj vo svete vítaný (a nie ničenie vojnami), obávam sa toho, že Xi Jinping sa vyhlási za „prezidenta život
a“, ako aj nový „systém sociálnych kreditov“ s pokročilou technológiou sledovania, ktorá sa implementuje v Číne.

Obávam sa, že Xi a ČKS budú v pokušení upevniť svoju hospodársku moc na celom svete, najmä s modernizáciou ich vojenských technológií. Budú môcť iné krajiny zabrániť ambiciózam rozsiahlej čínskej ríše?

Som štvrtina Číňanov a viem, že Čína už dlho verí, že po uplynutí tohto obdobia majú popredné uznanie v tomto svete. Majú na ramene čip pre minulé rozhorčenie, ktoré utrpeli v rukách západných národov.

Čo si myslíte, je tu riziko? Ocením váš názor.


-MB

Ahoj M,

Čína, rovnako ako každá krajina, má ľudí s rôznymi ideológiami a svetovými názormi. Tvrdí nacionalisti sa domnievajú, že Západ vládol dosť dlho a teraz je na Číne vládnuť svetu. Globalisti v Číne chcú aby bola Čína súčasťou svetovej vlády.

Väčšina Číňanov je však pravdepodobne väčšinou apolitická, pokiaľ je ich osobný a rodinný život v poriadku.

Nakoniec však z dôvodu politiky jedného dieťaťa má Čína rýchlo starnúcu populáciu a čoskoro bude klesať ich úroveň.

Ak sa pozriete iba na demografiu tak čoskoro uvidíme, že India bude ďalším centrom rastu. Momentálne 60% ich populácie, ktorá má 1,3 miliardy, je mladších ako 30 rokov, takže sú mladí. Ďalej, ak sa znova pozriete na populačný rast a počet mladých ľudí, bude to Afrika.

Ak Západ nechce byť ovládaný inými krajinami, musí sa poponáhľať a zbaviť sa nekompetentného a satanského vodcovstva a začať zvyšovať svoju pôrodnosť. V súčasnosti ženy vo všetkých západných krajinách nemajú dostatok detí, aby nahradili súčasnú generáciu. Inými slovami, za súčasného stavu zmenšujúce sa a starnúce populácie znamenajú pre Západ dlhodobý pokles.

Veľa sa hovorí o tom, že na svete je príliš veľa ľudí, ale to jednoducho nie je pravda. Problémom sú nekompetentné vlády. Malo by byť pomerne ľahké udržať rast populácie, aj keď zvyšujeme množstvo panenskej prírody a voľne žijúcich živočíchov.

BF

Vzťah holandských kráľov, nacistov, Bilderbergerov a EUBy

listy redaktorovi

Drahý Benjamin,

Ak by sa tieto holandské pasy nachádzali v blízkosti ázijských mŕtvych tiel, môže to znamenať len jednu vec - že holandská vláda kabalov prostredníctvom svojho veľvyslanectva v Kyjeve na tom spolupracovala spolu s Kyjevskou nacistickou svätojánskou Victoria Newland, vojnovou márňou CIA. To je v súlade s inteligenciou, že štátny prevrat na Ukrajine bol spáchaný prevratom Ukrajiny a EÚ, aby dali globalizátorom šancu začať vojnu proti Rusku. Takáto vojna by skrývala bankrot fiat peňažného systému a vytvorila mnoho obetí.

Naša klamlivá politika je do toho 100% zapojená, aby sme ochránili záujmy (Shell) falošného kráľa. Tento muž nie je legitímnym dedičom pokrevnej línie, ale podvodom.

DNA jeho netere, dcéra sestry Beatrix, Margarita De Roy van Zuydewijn, bola testovaná na Ukrajine, aby zistila, či to zodpovedá Romanovskej línii. Tento test ukazuje, že to tak nie je.

Informátor OSN Frans Timmermans poskytol dôverné informácie a okrem svojej funkcie ministra zahraničných vecí o ňom napísal knihu. Keď to ľudia začali čítať, uvedomili si, že to nikdy nemohol urobiť v takom krátkom čase so svojou funkciou, preto bola kniha stiahnutá z trhu. Za týmto účelom sa stal druhým mužom v EÚ, priamo pod alkoholickým Jean-Claudom Junckerom.

Kráľovská rodina a EÚ sú tvrdí nacisti, ktorí sa podieľajú na výrobe drog v Afganistane. Holandská vláda Bilderbergu predtým uzavrela dohodu z Kunduzu. Produkcia drog je distribuovaná vojenskými letmi cez holandské ostrovy v Karibiku. Banky tieto peniaze vyprali za falošného kráľa a jeho mafiánsku vládu v Haagu.

V Holandsku skrachovali nemocnice, ako napríklad nemocnica Slotervaart Hospital, za výrobu heroínu pre túto zločineckú skupinu.

https://www.nu.nl/binnenland/4162675/ziekenhuis-slotervaart-maakt-miljoenenwinst-met-productie-heroine.html

Politici Edith Schippers, ministerka zdravotníctva a jej manžel boli v správnej rade.

https://www.parool.nl/nieuws/welke-rol-speelde-echtgenoot-minister-schippers-in-slotervaartziekenhuis~ba23ff5b/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Celá naša politická štruktúra je tak skorumpovaná, že im dokonca poskytujú bývanie pre svoje služby, čo nás ako obyvateľstvo zničí.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4287056/om-stopt-onderzoek-naar-schenking-flat-pechtold

 

Výskumy pedofílie sú zámerne blokované aby chránili falošnú kráľovskú rodinu kabal; pozri prípad Jorisa Demminka.

https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

 

 

Vraždu Marianne Vaatstra nariadila falošná kráľovná Beatrix von Amsberg z bratov Korlaar, za ktorú bolo zaplatených 500 000 €.

https://www.youtube.com/watch?v=0YfNAGpivAc

https://www.ellaster.nl/2016/11/17/anne-marie-blijenburgh-kindermoord-nederlandse-kroon/

Ak chcete mať predstavu o tom, ako vyzerá Dutch kabal, tu je fotografia:

Teraz povedomie po celom svete prinesie veľké zmeny, ktoré vypnú celý Cabal.

Môžeme počkať, kým derivátová bomba praskne, a celý dlhový systém fiatu bude nahradený jednotkou s hodnotami zlatom krytými.

Čakáme na derivátovú bombu, ktorá toto leto v lete zničí všetky centrálne banky, čím sa oslobodí ľudstvo od Cabalu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=R6KncQ6RlX0

MMF teraz pripúšťa pád.

https://www.youtube.com/watch?v=sUHQ4U14AbE

Ak má nový peňažný systém kontrolovať QFS, aby sa zaručila hodnota peňazí podporovaná zlatom, bude to oslobodenie ľudstva.

Takmer sme dokončili jazdu. Kvantový finančný systém (QFS) prevezme systém centrálnej banky po havárii. To zabezpečí, že sa zbavíme kabal-satanistov.

Možnosti QFS sú na takej úrovni, že náš dátový systém sa dá porovnať s dobou kamennou. Nový Kvantový Finančný Systém pracuje so subatomárnymi časticami, ktoré dokážu dokonca prečítať osobné sily každého človeka a rozpoznať ich zámery.

Niet divu, že politika nemôže byť súčasťou tohto. Ich neústupnosť, aby nás udržali v ich moci, zlyhá. Dokonca aj EÚ bola okamžite odsunutá nabok.

Manipulácia bankami a burzami už nebude schopná fungovať a môže byť vypnutá v zlomku sekundy.

Zabudnite na biedu, ktorú má pre nás predseda vlády – kabal-premiér Mark Rutte. To sa nestane, ak budete venovať veľkú pozornosť tomu, čo môže QFS robiť.

https://www.youtube.com/watch?v=kEJBxotcxRw

Starý systém sa zničí sám. Pád Deutsche Bank bude pre nás vykúpením, kde celý starý peňažný systém bude navždy preč.

Ak sa všetkých 209 krajín zúčastní GESARA, znamená to, že skorumpovaná EÚ nedostane žiadne peniaze, pretože EÚ nie je krajinou, ale kontinentom založeným nacistami.

http://www.relay-of-life.org/en/2016/09/european-his  http://www.relay-of-life.org/en/2016/09/european-history/

Prednáška Dr. Ratha o rakovine a jej príčinách, odkrytie EÚ.

https://www.youtube.com/watch?v=CfXA-jXJQrE

Približne 100 000 zapečatených obvinení z administratívy Trumpa zatkne vinníkov a privedie ich k spravodlivosti. Nikdy sa s toho nedostanú, pretože obyvateľstvo by mohlo byť tiež ponechané, aby tento kabal sa sám zabil.

Kvôli činom princa Bernharda von Lippe, nikto nepodpísal kapituláciu Nemecka (Hitlerov kabinet) v mene holandskej hlavy štátu alebo vlády a nikto sa nezúčastnil na podpise neautorizovaného nemeckého generála Johanna Blaskowitza a kanadského generála Charlesa Foulkesa. ,

Z ústavného hľadiska to znamená, že Holandsko je od 5. mája 1945 plnoprávnym členom Nemecka. Keďže sa nepodpísali žiadne podpisy, znamená to, že Holandsko už od 18. mája 1940 neexistuje ústavne a po okupácii Hitlera. Kabinet na bývalom území Holandska pokračoval po 5. máji 1945.

To je dôvod, prečo v Holandsku odvtedy nebol premiér, ministri, štátni tajomníci a komisári kráľa alebo kráľovnej a starostovia zvolení, ale boli zapísaní do funkcie alebo menovaní hlavou štátu.

Preto v Holandsku neexistuje ústavný súd z dôvodu nedostatku zákonnej legislatívy a nedostatku demokracie v Holandsku.

V knihe sa tiež spomína holandská ponorka K XVII, ktorá by bola 7. decembra 1941 vyhodená do povetria Creightonom. V rozhovore s Ianom Flemingom, v kapitole 9, sa spomína spomienka na ponorku a v prílohe je odkaz na incident. ,

Rozhodnutie zničiť holandskú ponorku bolo urobené, keď objavila japonskú flotilu na ceste do Pearl Harbor 28. novembra 1941.

Holandský veliteľ Itz.1 H.C. Besançon okamžite poslal zašifrovanú správu vedeniu britského námorníctva. Táto správa bola zachytená kryptografmi sekcie M, ktorá ju odovzdala generálovi Donovanovi vo Washingtone, D.C. a Major Desmond Morton z amerických a britských tajných služieb. Obaja informovali svojich vodcov, prezidenta Roosevelta a Winstona Churchilla. Týchto päť ľudí si uvedomovalo hroziaci japonský útok, ktorý musel byť prísne tajný.

V tom čase bolo 80% americkej populácie izolovaných a silne proti vojne s Japonskom alebo Nemeckom. Roosevelt chcel vojnu s Japonskom, ale bez platného dôvodu nemohol vyhlásiť vojnu. Prekvapivý útok na bojové lode v Pearl Harbor by mu dal ten dôvod.

Kráľovná Wilhelmina, ako nástupkyňa Adolfa Hitlera, vymenovala prvú povojnovú vládu, Schermerhom-Dreesov kabinet, zložený z ministrov SDAP (v roku 1946 sa zlúčil s VDB a CDU v PVDA), CHU'er Lieftink (neskôr PVDA) a RKSP (lepšie KVP), ako aj päť mimovládnych ministrov, z ktorých dvaja sa neskôr stali členmi PVDA.

Pod jej vedením tak Hitlerov kabinet pokračoval ako ilegálna hlava štátu. Tento nástupca Hitler-Kabinet bol falošný „Royal“ kabinet a je tiež nazývaný „Emergency Cabinet“.

__________________________________________________________________________

Poznámka redaktora: Tento list bol pôvodne uverejnený ako príloha k Týždennej správe z 3. júna 2019. Tento list bol znovu interpretovaný ako List redaktorovi s určitým leštením.

Relationship between Dutch royals, Nazis, Bilderbergers, and the EU

By Benjamin Fulford Letters to the Editor  2 Comments

Dear Benjamin,

If these Dutch passports were found near Asian dead bodies, it can only mean one thing—that the Dutch Cabal government, through its Embassy in Kiev, has cooperated on this along with the Kiev Nazi whit Victoria Newland, CIA war moron.  This fits together with the intelligence that the coup in Ukraine was committed by the Deep State and the EU to give the globalists a chance to start a war against Russia.  Such a war would conceal the bankruptcy of the fiat money system and create many victims.


Our deceitful politics are 100% involved in this in order to defend the interests (Shell) of a fake king.  This man is not a legitimate heir of the bloodline, but a fraud.


The DNA of his niece, the daughter of the sister of Beatrix, Margarita De Roy van Zuydewijn, has been tested in the Ukraine to see if it matches the Romanov bloodline.  This test indicates that this is not the case.

The UN whistleblower Frans Timmermans had given insider information, and in addition to his function as Minister of Foreign Affairs, has written a book about it.  When people started reading it, they realized he could never have done this in such a short time with his function, which is why the book was taken off the market.  For this, he became the second man in the EU, directly under the alcoholic Jean-Claude Juncker.

The royal family and the EU are die-hard Nazis who are involved in drug production in Afghanistan.  The Dutch Bilderberg Cabinet had previously concluded the Kunduz agreement.  The drug production is distributed by military flights via the Dutch islands in the Caribbean.  Banks have laundered this money for the fake king and his Mafia government in The Hague.

In the Netherlands, hospitals such as the Slotervaart Hospital have gone bankrupt producing heroin for this crime group.
https://www.nu.nl/binnenland/4162675/ziekenhuis-slotervaart-maakt-miljoenenwinst-met-productie-heroine.html

Politicians Edith Schippers, Minister of Health, and her husband were on the Board.
https://www.parool.nl/nieuws/welke-rol-speelde-echtgenoot-minister-schippers-in-slotervaartziekenhuis~ba23ff5b/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Our entire political structure is so corrupt that they are even given housing for their services, which ruins us as a population.
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4287056/om-stopt-onderzoek-naar-schenking-flat-pechtold

Pedophilia investigations are deliberately obstructed to protect the Cabal fake royal family;  see the case of Joris Demmink.
https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

The murder of Marianne Vaatstra was ordered by fake Queen Beatrix von Amsberg from the Korlaar brothers, for which € 500.000 was paid.
https://www.youtube.com/watch?v=0YfNAGpivAc

https://www.ellaster.nl/2016/11/17/anne-marie-blijenburgh-kindermoord-nederlandse-kroon/

If you want an idea of what the Dutch Cabal looks like, here’s a photo:

Now the awareness around the world is going to bring about big changes which will disable the whole Cabal.

We can wait for the derivatives bomb to burst, and for the entire fiat debt system to be replaced by a gold-backed value unit.


We are waiting for the derivatives bomb to destroy all the central banks this summer, thereby freeing mankind from the Cabal.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=R6KncQ6RlX0

The IMF now admits the downfall.
https://www.youtube.com/watch?v=sUHQ4U14AbE

If the new money system is to be controlled by the QFS to guarantee the gold-backed value of money, it will be the liberation of mankind.

We have almost finished the ride.  The Quantum Financial System (QFS) will take over the central bank system after the crash.  This will ensure that we are rid of the satanists of the Cabal.

The possibilities of a QFS are at a level that our data system can be compared to the Stone Age.  The new Quantum Financial System works with subatomic particles which can even read the personal force field of each person and recognize their intentions.

No wonder politics can’t be a part of this.  All their intransigence to keep us in their power will fail.  Even the EU has been sidelined immediately.

The manipulation by the banks and exchanges will no longer be able to function and can be switched off within a fraction of a second.

Forget the misery that Cabal member Prime Minister Mark Rutte has in store for us.  It’s not going to happen, if you pay close attention to what the QFS can do.
https://www.youtube.com/watch?v=kEJBxotcxRw

The old system is destroying itself.  The fall of Deutsche Bank will be the redemption for us, where the whole old money system will be gone forever.

If all the sovereign 209 countries participate in GESARA, it means that the corrupt EU does not get any money, because the EU is not a country, but a continent founded by the Nazis.
http://www.relay-of-life.org/en/2016/09/european-history/

Dr. Rath’s Lecture on Cancer and the Cause, uncovering the EU.
https://www.youtube.com/watch?v=CfXA-jXJQrE

The approximately 100,000 sealed indictments from the Trump administration will arrest the guilty parties and bring them to justice.  They will never get away with it, because the population could also be left to pick up and kill this Cabal itself.

Due to the actions of Prince Bernhard von Lippe, nobody signed the capitulation of Germany (the Hitler Cabinet) on behalf of the Dutch Head of State or Government, and nobody attended the signing by the unauthorized German General Johannes Blaskowitz and the Canadian General Charles Foulkes.

In constitutional terms, this means that the Netherlands has been a full member of Germany since 5 May 1945.  Since no signatures have been made, this means that the Netherlands no longer exists constitutionally as of 18 May 1940, and after the occupation of the Hitler Cabinet on the former territory of the Netherlands continued after 5 May 1945.

That is why in the Netherlands since then, the prime minister, the ministers, the state secretaries and commissioners of the king or queen, and the mayors have not been elected, but have been sworn in or appointed by the Head of State.

That is why there is no Constitutional Court in the Netherlands, due to the lack of legitimate legislation and the lack of democracy in the Netherlands.

The book also mentions the Dutch submarine K XVII which would have been blown up by Creighton on 7 December 1941.  In a conversation with Ian Fleming, in Chapter 9 memories of the submarine are retrieved and in an appendix, a letter refers back to the incident.

The decision to destroy the Dutch submarine was made when it discovered the Japanese fleet on its way to Pearl Harbor on November 28, 1941.

The Dutch commander, Itz.1 H.C. Besançon, immediately sent an encrypted message to the British Navy leadership.  This message was intercepted by the cryptographs of Section M that passed it on to General Donovan in Washington, D.C. and Major Desmond Morton of the American and British secret services.  Both informed their leaders, President Roosevelt and Winston Churchill.  These five people were aware of the imminent Japanese attack, which had to be kept strictly secret.

At that time, 80 percent of the American population were isolationist and strongly opposed to a war with Japan or Germany.  Roosevelt wanted a war with Japan, but could not declare war without a valid reason.  The surprise attack on the battleships in Pearl Harbor would give him that reason.

Queen Wilhelmina, as successor to Adolf Hitler, appointed the first post-war cabinet, the Schermerhom-Drees cabinet, consisting of ministers of the SDAP (in 1946 merged with the VDB and CDU in the PVDA), the CHU’er Lieftink (later PVDA), and RKSP (better KVP), as well as five non-party ministers, two of whom later became PVDA members.

Under her leadership, the Hitler Cabinet was thus continued as an illegal head of state.  This successor Hitler-Kabinet was a fake “Royal” cabinet and is also called the “Emergency Cabinet.”


Editor’s note:  This letter was originally posted as an attachment to the Weekly Report of June 3, 2019.  It has been re-rendered here as a Letter to the Editor, with some polishing.

 

SOS Alert: Genocída proti ľuďom Khoi začala
Benjamin Fulford Listy editorovi 1 Komentár

Vážený pán Fulford:


Toto je naliehavá výzva pre spoločnosti Biely drak, Biele klobúky a zvyšok medzinárodného spoločenstva.

Naši ľudia sú vážne napadnutí agentmi khazarskej mafie. V Západnom Kapsku, v mieste zvanom Strand neďaleko Gorden Bay v Kapskom Meste, vládnuca strana rozbila chatrče čiernych ľudí, aby ich rozzúrila. Títo ľudia teraz bežia do domov milujúcich ľudí, ktorí milujú Khoi so zbraňami a vracajú sa, zabíjajú našich ľudí a spaľujú naše domy. Začalo to včera, piatok, 12/04/2019. Ľudia z Khoi sa nedokážu brániť a polícia, vláda, armáda všetci ignorujú naše prosby o pomoc.

To je zrejmé znamenie, že sa snažia začať občiansku vojnu. Ako už bolo spomenuté v našom predchádzajúcom článku, tí istí hráči sú opäť zapojení a používajú falošných kráľov. Khoi-San má päť kráľov a sú reprezentovaní Národnou radou Khoisan, ktorá potom hovorí v mene národa Khoi. Žiaden kráľ sa nemôže domáhať žiadnej autority žiadať o pozemok bez konzultácie s týmito orgánmi. Pokorne sa pýtame každého, kto číta tento článok, prosím, aby vyvíjali tlak na svetové vlády a právomoci zasahovať a zachraňovať našich ľudí. To musí byť vyšetrené a vedúci, ktorí sú uznaní vinnými, musia byť súdení za genocídu pred medzinárodnými súdmi.

Situácia v Južnej Afrike je na úrovni nožov z dôvodu pozemkov a bývania. Súčasná vláda mala viac ako 20 rokov na to aby vyriešila tento neporiadok, ale teraz je prstami poukázané na to, aby sa všetci ostatní akceptovali. Ľudia z Khoi sú toho názoru, že nikto by v tejto fáze nemal rozdeľovať žiadnu pôdu, pretože to spôsobí veľa chaosu. Musíme vyzvať národný summit o pôde a vyzvať medzinárodné spoločenstvo aby zistilo, že sa používa spravodlivý a transparentný systém na zdieľanie tejto pôdy medzi všetkými Južnými Afričanmi.

Nedovoľte, aby sa to isté stalo v Južnej Afrike, ktorá sa stala v Rwande.

S pozdravom,-RH

2019-04-15

 

SOS Alert: Genocide against the Khoi People has started

By Benjamin Fulford Letters to the Editor  1 Comment

Dear Mr. Fulford:

This is an urgent appeal to the White Dragon Society, the White Hats, and the rest of the International Community.

Our people are seriously under attack by agents of the Khazarian Mafia.  In the Western Cape, in a place called Strand near Gorden Bay in Cape Town, the governing party broke down black people’s shacks in order to anger them.  Now these very people are running into peace-loving Khoi people’s houses with weapons and going on a rampage, killing our people and burning down our houses.  This started yesterday, Friday, 12/04/2019.  The Khoi people are unable to defend themselves and the Police, Government, Army all are ignoring our pleas for help.

This is a obvious sign that they are pushing to start a civil war.  As mentioned in our previous article, the same players are again involved and using false Kings.  The Khoi-San have five Kings and they are represented by a National Khoisan Council, which then speaks on behalf of the Khoi Nation.  No one King can claim any authority to claim any land without consultation with these bodies.  We humbly ask anyone who reads this article to please put pressure on the world’s governments and powers to intervene and save our people.  This must be investigated and the leaders who are found guilty must be tried for genocide before the International Courts.

The situation in South Africa is at a knife point because of land and housing.  The current government had more than 20 years to sort out this mess, but now fingers are pointed at everyone else accept themselves.  The Khoi people are of the opinion that no one should divide any land at this stage, because it will cause a lot of chaos.  We need to call for a National Land Summit and invite the international community to see that a fair and transparent system is used in order to share this land amongst all South Africans.

Please do not let the same thing happen in South Africa that happened in Rwanda.

Sincerely,
—RH

Benjamin Fulford

3.6.2019

O rodine Farnesovcov

Benjamin Fulford listy pre redakciu 0 komentárov

Stačí len odovzdať tieto informácie ...

Vo svojom článku ste povedali, že Farnesovci sú talianska biela šľachta.

Toto sú informácie, ktoré mám:

Hlavné rodiny čiernych šľachtických rodín, ktoré zatiaľ stoja za zmienku, sú Orsini, Aldobrandini, Chigi a Farnese.

Farnesovská rodina je hlavným architektom kabalov, keďže v roku 1540 vytvorili jezuitov s malou pomocou rodiny Borja. Ihneď po tom postavili svoj prvý Pentagon v Caprarola pri Ríme: https://www.google.com/search?q=Pentagon+in+Caprarola+near+Rome&rlz=1C1AVNA_enGB575GB575&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4oYflwOjgAhUySxUIHZHiBzgQ_AUIDygC&biw=1366&bih=657#imgrc=_

Vo svojej mapovej miestnosti vnútri tejto budovy formovali osud sveta počas 16. a 17. storočia: https://www.google.com/search?rlz=1C1AVNA_enGB575GB575&biw=1366&bih=657&tbm=isch&sa=1&ei=jB59XITUJMnCgwf1_5iYDw&q=Pentagon+in+Caprarola+near+Rome%2C+map+room&oq=Pentagon+in+Caprarola+near+Rome%2C+map+room&gs_l=img.3..35i39.106171.107773..108403…0.0..0.80.758.10……1….1..gws-wiz-img.QcWIL-s_t9M

Je zaujímavé poznamenať, že mapa sveta zo 16. storočia zobrazuje Antarktídu, ktorá bola oficiálne objavená v 1770-tych rokoch. Okolo toho času Farnese sa rozhodol použiť jezuita Adama Weishaupta aby vytvoril iluminátov, postavil Rothschildovcov do moci a presunul Farnesovo sídlo moci do Washingtonu DC. Vytvorili tam svoj druhý Pentagon.

Je tiež zaujímavé vidieť, že Larry Farnese, člen rodiny, je štátnym senátorom v Pensylvánii:

http://www.senatorfarnese.com/

Jezuiti pracujú pod vedením Archonov, aby udržali stav karantény planéty Zem. Je dobré si uvedomiť, že jezuitská organizácia bola  vytvorená v16. storočí Farnesovou rodinou, ktorá je jednou z najsilnejších pápežských rodín Čiernej šľachty v Taliansku.

 

 

2019-03-06

About the Farnese family

By Benjamin Fulford Letters to the Editor

Just to pass this information on …

You said in your article that the Farnese family are Italian white nobility.

This is the information I have:

The main Archon black nobility families still worth noticing are Orsini, Aldobrandini, Chigi, and Farnese.

The Farnese family is the main architect of the Cabal, as they created the Jesuits with a little help of the Borja family back in the 1540s.  Immediately after that, they built their first Pentagon in Caprarola near Rome:
https://www.google.com/search?q=Pentagon+in+Caprarola+near+Rome&rlz=1C1AVNA_enGB575GB575&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4oYflwOjgAhUySxUIHZHiBzgQ_AUIDygC&biw=1366&bih=657#imgrc=_

In their map room inside that building, they shaped the destiny of the world during the 16th and 17th Centuries:
https://www.google.com/search?rlz=1C1AVNA_enGB575GB575&biw=1366&bih=657&tbm=isch&sa=1&ei=jB59XITUJMnCgwf1_5iYDw&q=Pentagon+in+Caprarola+near+Rome%2C+map+room&oq=Pentagon+in+Caprarola+near+Rome%2C+map+room&gs_l=img.3..35i39.106171.107773..108403…0.0..0.80.758.10……1….1..gws-wiz-img.QcWIL-s_t9M

It is interesting to note that the world map from the 16th Century shows Antarctica, which was officially discovered in the 1770s.  Around that time the Farnese decided to use the Jesuit Adam Weishaupt to create the Illuminati, elevate the Rothschilds to power, and move the Farnese seat of power to Washington, DC.  They built their second Pentagon there.

It is also interesting to see that Larry Farnese, a member of the family, is a state senator in Pennsylvania:
http://www.senatorfarnese.com/

The Jesuits are working under the command of the Archons to maintain the quarantine status of planet Earth.  It is good to realize that the Jesuit organization is a 16th Century creation of the Farnese family, which is one of the most powerful papal Black Nobility families in Italy.

Letter from Brazil

Dopis z Brazílie

By Benjamin Fulford Letters to the Editor  02.10.2018 2 Comments

Bolo by skvelé, keby ste mohli aktualizovať o tom, čo sa tu v Brazílii skutočne deje, pretože sa mi zdá, že ste sa niečo dozvedeli.

Elektronické hlasovacie lístky, ktoré sa tu v Brazílii používajú, boli preverené ako nástroj na manipuláciu volieb do verejných funkcií.

Voľba Dilmy bola už určená osem rokov pred verejným hlasovaním prostredníctvom elektronických hlasovacích lístkov.

Jeho najlepšie umiestnený opozičný konkurent už oslavoval svojich voličov, ale všetci boli prekvapení, keď bol Dilma nevysvetliteľne zvolený.

Bol to najvybavenejší prípad, ktorý sa stal verejným hlasovaním.

Voľby Lula boli tiež ožarujúce podvody.

Bolsonaro povedal, že neakceptuje nič iné ako víťazstvo, pretože všetky vážne prieskumy, vrátane amerických úradníkov, prijímajú Bolsonara vo svojom prvom kole.

Veľká väčšina obyvateľstva má svoje víťazstvo isté, pretože verejné prejavy sú niečo, čo sa v dejinách Zeme nikdy nevyskytlo.

Na svoju kampaň ani na jeho prepravu neboli vynaložené žiadne peniaze. Všetko je autentické a spontánne zo strany obyvateľstva.

To, čo skutočne existuje, je, že čierni kabali sú vo všetkých kľúčových pozíciách; napríklad VYSOKÉ SÚDY: STF, STJ, TST, TSE a STM, Kongres a Planalto.

V horných radoch ozbrojených síl existujú aj zradcovia, o ktorých viem, že už boli vyčlenení.

Ozbrojené sily sa pohybujú po celom území Brazílie a už nereagujú na prezidenta a maximálne vedenie každej armády.

Bolsonaro bol skutočne bodnutý a bol poslaný do nemocnice Alberta Einsteina, pretože ak by odišiel do sýrskeho libanonu, určite by zomrel na operačnom stole.

Sýrsky Libanon poslal štyroch lekárov bez toho, aby ich niekto požiadal, aby mu slúžili v Santa Casa de Juiz de Fora v Sao Paulo, kde dostal prvú pomoc.

Títo štyria lekári rodiny neprijímali.

Jeho vrah bol nezamestnaný a mal prácu murára, ale si prenajal priestor na dva týždne a zaplatil vopred v hotovosti.

Na jeho izbe sme našli 4 mobilné telefóny a 1 notebook.

Na jeho účte bolo uložených R $ 350,000.00 Reais (Reals).

 

Keď bol zatknutý, štyria z najdrahších právnikov boli poslaní na jeho obhajobu.

Maldita mafia (Black Cabal) ho chce odstrániť.

 

K.O.

02 októbra 2018[

Translated from the Portuguese below.]

It would be great if you could update yourself on what is really happening here in Brazil, as it seems to me that you are being misinformed.

The electronic ballots used here in Brazil were commissioned to be a tool for manipulating elections to public office.

The election of Dilma was already defined eight years before the public vote with the Electronic Ballot Boxes.

His best-positioned opposition competitor was already celebrating with his constituents, but they were all taken aback when Dilma was inexplicably elected.

It was the most discharged case that happened in terms of public voting.

Lula’s elections were also glaring frauds.

Bolsonaro said he would accept nothing less than victory, because all serious polls, including by US officials, take Bolsonaro’s election in the first round.

The great majority of the population has their victory certain, because the public manifestations are something never seen in the history of the Earth.

No penny was spent on his campaign, nor for his transportation.  Everything is authentic and spontaneous on the part of the population.

What actually exists is that the Black Kabbalah is in all key positions;  for example, the HIGHER COURTS:  STF, STJ, TST, TSE e STM, Congress, and Planalto.

There are also traitors in the upper ranks of the Armed Forces, whom I know have already been set aside.

The armed forces are moving throughout the territory of Brazil and no longer respond to the President and the Maximum Station of each Army.

Bolsonaro was actually stabbed and was sent to the Albert Einstein Hospital, because if he had gone to the Syrian Lebanese he would surely have died at the surgery table.

Syrian Lebanese sent four doctors, without anyone having asked, to serve him in the Santa Casa de Juiz de Fora in Sao Paulo, where he received the first aid.

These four doctors were not accepted by the family.

His killer was unemployed and had a bricklayer’s job, but he had rented a room for two weeks and paid cash in advance.

We found in his room 4 cell phones and 1 notebook.

In his account had been deposited R $ 350,000.00 Reais (Reals).

When he was arrested, four of the most expensive lawyers were sent to his defense.

The Maldita Mafia (Black Cabal) wants to eliminate him.

K.O.

October 02, 2018

Dôveryhodná inteligencia

Benjamin Fulford listy pre redakciu

https://benjaminfulford.net/

Ben, Zdá sa, že SM, autor posolstva, ktorý tento týždeň vystupoval vo vašom bulletine, nerozumie inteligentnej Inteligencii. Pôjdem len tak ďaleko, aby som povedal, že tomu rozumiem. Určite by mal pochopiť "potrebu vedieť". Mal by tiež vedieť, že bez ohľadu na to, akú úroveň vysokého povolenia má on / ona na najvyššej úrovni je neznámy a neurčitý počet "lomítok". Mnohé úrovne nemajú vedomosti o ostatných - to je dôvod. Pravdepodobnosť, že niekto na najvyššej úrovni vie niečo o tom, čo hovoríte, je niečo viac ako nulové.

Medzitým však vaše informácie pochádzajú zo zdroja, ktorému veríte. To je pre mňa ťažké niekedy prehltnúť, pretože ľudia inteligencie klamú svoj život. Neexistuje koncept "dôvery" okrem jej najhoršej formy - akýsi druh "či ste alebo nie je ohrozený/kompromitovaný určitou silou alebo inou" ako svojou mierou. Takisto dúfam, že ste vo svojej kvalifikácii svojich zdrojov opatrní. Verím, že ste a máte tendenciu veriť správam, ktoré robíte, najmä preto, že ste presne volali americké voľby, keď to nikto iný neurobil.

Toto celé obdobie od roku 2001 do súčasnosti - alebo možno aj so zreteľom na celý môj život - skutočne sa objasnilo moje vlastenectvo. To znamená, že som nikdy nebol "vlajkovou" a nikdy som neprijal ľahké sľuby a vyznania. To znamená, že pevne verím v Americkú republiku, ako ju koncipovali jej zakladatelia a ako je zakotvená v Ústave Spojených štátov amerických a jej príslušnom Zbore o právach a zmenách a doplneniach. K tomu môžem povedať, že som 100% sľúbený. V rozsahu, v akom naše vedenie zrazuje princípy, ktoré sú v ňom obsiahnuté, sa dá povedať, že sú určite zradcami.

Nanešťastie - ako možno v celej našej histórii - ich spôsoby a metódy podvodu sú sofistikovanejšie než si väčšina mojich spoluobčanov chce priznať. Dobrí, ako mnohí z nás sú, nie sme zločinci - v predispozícií, aby sme videli zlo v iných. Tým, že uznáva, že osoba ako Hillary je arch-zločinec a že za minimálnu polovicu národa bola úplne vykrvená jej hriechy, nie je to pilulka, ktorú národ ľahko prehltne. Sme tu v nejakom zúfalej podobe.

Anon

Vertrauenswürdige Intelligenz

Von Benjamin Fulford Briefe an den Herausgeber

 

Ben,

Anscheinend SM, der Autor des Sendschreibens, das Sie in dieser Woche in Ihrem Newsletter vorfanden, versteht nicht die intelligente Intelligenz. Ich werde nur so weit gehen zu sagen, dass ich es verstehe. Sicherlich sollte er verstehen, dass er "wissen muss". Er sollte auch wissen, dass, egal wie hoch die Clearance ist, er / sie eine unbekannte und unbestimmte Anzahl von "Schrägstrichen" auf den höchsten Ebenen hat. Viele Ebenen haben kein Wissen über die anderen - das ist der Punkt. Die Wahrscheinlichkeit, dass irgendjemand mit anderen als den obersten Ebenen irgendetwas darüber weiß, wovon du redest, ist etwas mehr als null.

In der Zwischenzeit stammen Ihre Informationen von einer Quelle, der Sie vertrauen. Das ist schwer für mich, manchmal zu schlucken, weil die Intelligenzleute ihr Leben lügen. Es gibt kein Konzept von "Vertrauen", außer in seiner schlimmsten Form - eine Art "ob man von irgendeiner Kraft kompromittiert wird oder nicht" als seine Maßnahme. Daher hoffe ich auch, dass Sie bei der Qualifizierung Ihrer Quellen vorsichtig sind. Ich vertraue darauf, dass Sie die Berichte sind, die Sie machen, und tendieren dazu, daran zu glauben, insbesondere, weil Sie die Wahlen in Amerika genau dann anriefen, als es noch niemand getan hat.

Dieser ganze Zeitraum von 2001 bis heute - oder vielleicht sogar in Anbetracht meines ganzen Lebens - hat meinen Patriotismus wirklich geklärt. Das heißt, ich war nie ein "Fahnenschwankler" und habe nie einfach Versprechen und Glaubensbekenntnisse angenommen. Das heißt, ich glaube fest an die Amerikanische Republik, wie sie von ihren Gründern konzipiert wurde und wie sie in der Verfassung der Vereinigten Staaten und ihrer entsprechenden Bill of Rights and Amendments verankert ist. Zu diesen kann ich sagen, dass ich zu 100% verpflichtet bin. In dem Maße, wie unsere Führung die darin verkörperten Prinzipien verrät, sind sie ganz sicher Verräter.

 

Leider - wie vielleicht in unserer ganzen Geschichte - sind ihre Mittel und Methoden der Täuschung ausgeklügelter, als die meisten meiner Landsleute anerkennen möchten. Gutherzig wie die meisten von uns sind wir nicht - wie Verbrecher immer - so veranlagt, Böses in den Handlungen anderer zu sehen. Wenn man also anerkennt, dass eine Person wie Hillary ein Erzkrimineller ist und dass mindestens die Hälfte der Nation völlig in die Irre geführt wurde, ist das keine Pille, die die Nation ohne weiteres schlucken kann. Wir sind hier in einer verzweifelten Form.

 

 

Trustworthy intelligence

By Benjamin Fulford Letters to the Editor  3 Comments

Ben,

Apparently SM, the author of the missive to you featured on your newsletter this week, doesn’t understand compartmented intelligence.  I will only go so far as to say that I do understand.  Certainly he should understand “need to know.”  He should also know that whatever level of high clearance he had/has, has an unknown and indefinite number of “slashes” at the highest levels.  Many levels have no knowledge of the others—that’s the point.  The probability of anyone with other than the topmost levels knowing anything about what you’re talking about is something a bit more than nil.

Meanwhile, though, your information comes from a source that you trust.  That’s a hard one for me to swallow sometimes, inasmuch as intelligence people make their livings lying.  There isn’t a concept of “trust” except in its worst form—a kind of “whether or not you’re being compromised by some force or another” as its measure.  Thus, I also hope you are careful in your qualification of your sources.  I trust that you are and tend to believe the reports that you make, especially since you accurately called the American elections when no one else did.

This whole period from 2001 to today—or perhaps even in consideration of my whole life—has really clarified my patriotism.  That is, I was never a “flag-waver” and have never easily adopted pledges and creeds.  That said, I firmly believe in the American Republic as conceived by its founders and as embodied in the Constitution of the United States and its corresponding Bill of Rights and Amendments.  To these I can say that I am 100% pledged.  To the extent that our leadership betrays the principles embodied there, they are most certainly traitors.

Unfortunately—as perhaps through all our history—their means and methods of deceit are more sophisticated than most of my fellow countrymen wish to acknowledge.  Goodhearted as most of us are, we are not—as criminals always are—so predisposed to see evil in others’ actions.  Thus acknowledging that a person like Hillary is an arch-criminal and that at minimum half the nation has been utterly duped to her wiles is not a pill the nation readily can swallow.  We are in some desperate shape here.

—Anon

Príspevok čitateľa 10.05.2018

Benjamin Fulford listy pre redakciu 05.10.2018

Ako vysvetliť?

 

Vážený pán Fulford,

Vymenili sme si e-maily takmer pred rokmi. Myslel som, že​​ vám písomne poďakujem za vašu odpoveď 23. júla 2017, predpokladal som, že pravdepodobne dostanete stovky e-mailov, ak nie tisíce a nechcete byť škodcom. Dnes píšem aby som poslal oneskorené poďakovanie ale predovšetkým preto, že by som chcel aby sa váš názor na to, čo sa teraz stane, keď prezident Trump odmietol dohodu s Iránom. Šialenstvo, šialenstvo, možno i senilita sa zdá predbehnúť svetových lídrov. Minulý rok som sa obával o Palestínu. Dnes sa obávam o celý svet. Zúfam, pán Fulford. Zdá sa, že jamka v mojom žalúdku je naplnená kyselinou. K čomu kráča svet?

Ďakujem vám znovu, že ste si našli čas na odpoveď a možno posielam slovo povzbudenia. Obdivujem vás, že udržujete dobrý boj. Neviem, či by ja som mohol urobiť to isté. Všetko najlepšie, A.M.

Drahý A.M .:

Riadiaci kabali potrebujú šíriť strach a nenávisť keď sa chcú udržať u moci. Predpokladám, že ste v Spojených štátoch, kde prevláda strach a propaganda nenávisti. Prosím pochopte, že to čo vidíte z pohľadu sveta je vo všeobecnosti prechodné, láska zvíťazí. Situácia v Iráne na chvíľu povedie k nejakej krátkej historiológii ale nebude to viesť k 3. svetovej vojne. Dobrí chlapci sú víťazní, takže prosím uvoľnite sa a vychutnajte si svoj život.

B. F.

Príspevok čitateľa 28.04,2018

Ahoj Fulford,

Vaše články som sledoval prostredníctvom blogu Kauilapele. Ďakujem vám za takú neuveriteľnú žurnalistiku.

Zobral som niekoľko snímok, ktoré zachytávajú obrazy z videa ABC v pohrebnom videu Barbary Bush, na ktoré ste odkazoval. Ako môžete ľahko vidieť v klipe, na ktorý ste odkazoval (čo sú všetky fotografie), Clintons sedia s Barbarou Bush vpravo v rade za nimi. Verím, že Jimmy Carter je sediaci druhý vľavo od Billa. Podľa videí sa však Carter pohrebu nezúčastnil.

 

Tento klip je samozrejme z inej, už predošlej udalosti, keďže Barbara Bush, Carter a Clintons vyzerajú mladší, HRC nosí v tomto klipu iný plášť / oblečenie ako v iných scénach, kde sedia v kaplnke ako aj vo fotografii skupiny s Barackom a Michellou Obamom, Melanie Trumpovou, Clintonmi a Bushovou rodinou.

 

Oblek, ktorý Obama nosí na fotke v skupine je modrý, zatiaľ čo farba tejto kravaty vo videu je čierna alebo tmavo šedá. Divné. Nižšie sú ďalšie rozdiely s rakvou ....

V prehľade kaplnky nie je predná časť rakve. Zvyčajne by tam rakva bola počas celej cirkevnej služby.

 

 

Rakva Barbary Bush, pravdepodobne:

To by mala byť rakva Barbary Bush. Nezhoduje sa.

 

False images in the Barbara Bush funeral video

By Benjamin Fulford Letters to the Editor  

Hi Mr. Fulford,

I have been following your articles through Kauilapele’s blog.  Thank you for such incredible journalism.

I took a few screen captures of images from ABC’s video of the Barbara Bush funeral video you referenced.  As you can easily see in the clip you referenced (which are all stills), the Clintons are seated with Barbara Bush to the right in the row behind them.  I believe it is Jimmy Carter seated two to the left of Bill.  But according to the video, Carter didn’t attend the funeral.

 

This clip is obviously from another event a while ago, since Barbara Bush, Carter, and the Clintons look younger, HRC is wearing a different jacket/outfit in this clip than in other scenes of her seated in the chapel as well as in the group photo of her with Barack and Michelle Obama, Melania Trump, the Clintons, and the Bush family.

The tie Obama is wearing in the group photo is blue, while the color of this tie in the video is black or dark gray.  Weird.

 

Below are other discrepancies with the casket….

In the overview shot of the chapel, there is no casket up front.  Usually the casket would be there during the entire service.

 

Casket of Barbara Bush, supposedly:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Also supposed to be Barbara Bush’s casket.  It doesn’t match.

 

 

 

 

 

 

 

 

Best,
SL

Príspevok čitateľa 21.04.2018...

 

2018-04-21

Sú židia falošne obviňovaní?

Shalom Benjamin,

Už niekoľko rokov dostávam vaše newslettery od priateľov a spolupracovníkov. Musím priznať, že som bol prekvapený, že ste mali možnosť komunikovať Davida Rockefellera, muža, ktorý zriedkavo hovorí s ľuďmi mimo sveta, v ktorom žije. Je zrejmé, že sa niečo deje a mnohí, ako viete, boli veľmi podozrievaví a keďže máte ten rozhovor a cítili ste, že ste jednoducho rastlina a pracujete pre kabalov a stále to robíte.

Účelom tohto oznámenia je povedať vám, že hoci niektoré z vašich informácií sú vynikajúce a , niektoré z nich sú tak ľavé, že si škriabem hlavu čítaním alebo počúvaním.

Som ortodoxný žid 35 rokov, žil som v Izraeli a čítal som Torah (skutočný skutok Boží) 22 krát od pokrytia k pokrytiu.

Som tiež veľmi zapojený do židovského náboženského sveta a všetko to dobre poznám. Keď poviete, že náboženská komunita Chabad sa pokúša spustiť 3. svetovú vojnu tak som len zmätený. Urobíte rozdiel neskôr medzi náboženskou židovskou komunitou a  druhou skupinou, ale musím povedať, že napríklad táto myšlienka, že každý žid bude mať 2800 otrokov k dispozícii je 100% úplný nezmysel a nikde v ktoromkoľvek mieste biblie sa hovorí o tom. Existujú niektoré odkazy na pohanských ľudí, ktorí slúžia židovskému národu po konečnom vykúpení, ale to bude po tom čo sila zla je natrvalo odstránená zo sveta.

Pre záznam, Tóra je jediný text v rukách ľudstva, v ktorej Boh hovorí priamo k ľudstvu v prvej osobe a poskytuje úplné zverejnenie toho ako vznikol vesmír, čo sa stalo s prvým mužom a ženou a následku, kompletnú históriu toho, čo sa odvtedy objavuje, úplný morálny a etický kódex toho, čo Boh očakáva od nás a samozrejme veľa informácií o konci dejín, ktorým sa teraz blížime.

Mojou obavou je, že existujú milióny ľudí, ktorí ako viete hľadajú niekoho koho sa môže viniť za všetku biedu. Informácie, ktoré vyrábate, z ktorých niektoré ako už bolo uvedené, nie sú úplne pravdivé, nalievajú benzín na oheň a samozrejme, kto si myslíte bude obviňovaný zo všetkej biedy, ktorá sa blíži?

Nechápte ma zle, ja nešetrím židovský ľud a obaja vieme, že niektorí z najhorších ľudí v dejinách boli židia ale žiadam vás aby ste v tom boli veľmi opatrní. Tak presná vec sa stala v nacistickom Nemecku a 6 miliónov bolo spaľovaných.

V živote som sa stretol s dvoma veľkňazmi zednármi/slobodomurármi, ktorí mi súkromne priznali, že židia sú úmyselne povolaní získať pozície na vysokej úrovni tesne predtým ako zariadenie/vedenie zavedie zástrčku do systému, ktorý chcú zmeniť. Bohužiaľ sa to teraz deje.

Dobrou správou je, že sa to skončí a Boh sľubuje, že tam bude božský zásah spôsobom, ktorým budú všetky národy vnímať Boha. Potom Boh odstráni moc zla a zničí to navždy; nastane vzkriesenie mŕtvych a konečný rozsudok. Všetci na zemi budú súdení.

Tóra nám poskytuje veľa znakov aby sme vedeli, že príde koniec dejín. Všetky tieto znaky existujú dnes. Ste pripravení na najväčšiu show na Zemi?

 

Shalom Richard,

Najskôr by som chcel jasne uviesť, že mám židovských predkov z rodiny mojej matky aj otca. Pevne verím, že bojujem proti tým istým ľuďom, ktorí pripravili masovú vraždu židov počas druhej svetovej vojny.

Moje náboženské presvedčenie je, že sme sa nevytvorili sami ale boli stvorení niečím iným a preto musí existovať Stvoriteľ. Najlepší spôsob ako rešpektovať Stvoriteľa je rešpektovať stvorenie - inými slovami, rešpektovať prírodu a iných ľudí.

Ako novinár je mojou úlohou získavať informácie priamo prostredníctvom vlastných zmyslov, ktoré boli vytvorené samotným stvorením. Inými slovami, spolieham sa na primárne zdroje mojich informácií a ak pochádzajú zo sekundárnych zdrojov tak to jasne preverím.

Čo sa týka Chabadu - som si istý, že s touto organizáciou je spojené množstvo dobrých a oddaných ľudí.

Je to však fakt a mám záznamy, aby som dokázal, že som dostal ponuku práce od japonského ministra financií a veľkého bohatstva ak by som išiel/súhlasil s ich plánom zabiť 90% ľudstva a zotročiť ostatných. Povedali, že to urobia prostredníctvom choroby a hladovania "pretože vojna nezabila dosť ľudí." Osobu, ktorá túto ponuku predložila, poslal bývalý japonský minister financií Heizo Takenaka. Táto osoba mi povedala, že ponuka pochádza od "starších Sionistov". Mám o tom nahranú kazetu.

Odkedy sa táto ponuka uskutočnila, režim Georgea Busha Jr. aktívne vyrábal a šíril biologické zbrane ako ebola, SARS, zbraňová vtáčia chrípka atď. Toto možno preukázať na súde.

Okrem toho boli v Bushovom režime vydané masívne dotácie, ktoré prinútili poľnohospodárov aby namiesto potravy pestovali rastliny, z ktorých sa vyrába "bioetanol", čo viedlo k potravinovým krízam v 33 krajinách. To je tiež skutočnosť prevzatá zo stvorenia.

Po poslednej poznámke bol pseudo-židovský satana-uctievajúci Benjamin Netanjahu zaznamenaný 12. marca 2011 za hrozbu použitia zbraní hromadného ničenia na zabitie 40 miliónov ľudí žijúcich na Kantovej rovine Japonska, pokiaľ Japonsko nepodpísalo práva na každú cudziu menu, ktorú krajina vlastnila. Japonské vojenské spravodajstvo má záznam.

Chcem vysvetliť, že ľudia, ktorí sa nachádzajú za tým veľmi skutočným sprisahaním o vytvorení umelého Armagedonu, nie sú Židmi; uctievajú Seta, Ba'ala, Satana atď. Predstierajú, že sú kresťanskí (podobne ako Bushovci), moslimovia (podobne ako Saudí kráľovia) a Židia (ako Netanyahu), ale nie sú.

Naša skupina sa ich snaží odstrániť zo všetkých mocenských pozícií a odhaľovať celému svetu pravdu o týchto masovo-vražedných pokrytcoch a aby sa nikdy nepodarili ich diabolské plány.

 

S pozdravom,

Benjamin Fulford

aktualizované: 26.03.2024 15:02:54